Wien

På Wiens flygplats, väntar på planet till Innsbruck.
Läser om ny fatwa i Egypten. Nu ska kvinnan ha rätt att försvara sig själv om hon blir slagen. Kanske på sin plats att även diskutera att ingen ska slå någon alls redan från början.

3 Responses to Wien

 1. Josef Boberg skriver:

  Hmmm… – Ewa – Apropå Din slutmening ovan: ”Kanske på sin plats att även diskutera att ingen ska slå någon alls redan från början.” – slut citat.

  En Intelligent tanke, verkligen…

  Dock – personligen är jag in i märgen övertygad om att ifall Wi ständigt och jämt Lever i Frihet ! – så kommer ALDRIG en sådan förryckt stupid tanke/handling upp – som att slå någon annan på käften, allra troligast…

  Så frågan blir ju då hur mycket Frihet Wi har gett oss själva = varandra att leva uti ? 🙂

 2. norah4you skriver:

  Frågan är onekligen berättigad. Det är dags att diskutera den inte bara internationellt utan också här i Svedala. För OM vi fick de små att tidigt förstå att våld inte lönar sig och att det inte är rätt att slå någon annan. Vore mycket vunnet. Men vi bör noga börja här hemma. Redan på dagis och i de första årskurserna i Grundskolan.

 3. Josef Boberg skriver:

  Tja… – Norah – så är det nog allra troligast. Det är lätt att se grandet i sin nästas öga – men lätt att missa bjälken i sitt eget, tyvärr tyvärr… 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: