Bocuse d´Or tisdag

Välbesökt seminarium där jag och jordbruksministern talade om svensk mat och livsmedelsexport. Fullt med nyfikna åhörare i salen, roligt. Svensk livsmedelsexport ökade med 17% under senaste året och har nu sprängt 40 miljarders vallen. Det är bra, vi behöver bredda vår exportprofil för att vara mindre känsliga i konjunktursvängningar.

Under eftermiddagen har vi hejat oss hesa för Jonas Lundgren, den svenska kocken som deltar i tävlingen. Jag tycker absolut att han presenterade den vackraste fisk och kötträtten. Alla domare såg glada ut också när Jonas presenterade sina konstverk. Imorgon får vi se resultatet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: