Hemma igen

Hemma igen sent ikväll efter en lång bilfärd från Lappland på tjälskadade vägar. Ungefär i höjd med Gävle började också kvällskön av Stockholmsbilar på väg hem från "vanliga" fjällen. Dvs den väg där alla kommer via Bollnäs från Åre och Härjedalen. Långa köer med familjebilar som tror att det går snabbare genom att försöka blockera zick-zack principen. Man undrar i sitt stilla sinne vad de vinner på detta? Fem minuter snabbare hemma kanske…eller en incident.

Hann också läsa nyheter på mobilen där det stod att många riksdagsledamöter bloggar nu, hela en tredjedel. Dessutom att man bör använda ord som Wanja, sex, ormen i paradiset och fattigbloggen för att bli uppfångad i bloggvärlden. 

Jag tänker fortsätta att förbehålla mig skriva det jag själv vill berätta, det måste vara det en blogg är till för. 

Läste också kvällstidningarna på väg hem och fick en hel del nyheter om kändis Sverige till livs. Dessutom hur en tysk kvinna försökt umgås med isbjörnar, fullständigt idiotiskt.

Tyvärr ingenting av värde om den anmärkningsvärda situationen i Thailand eller att Abbas talat med Netanyahu per telefon på söndagen. Oavsett om det var för att önska judisk glad påsk eller för att diskutera fred var det ett gott tecken.

Ska nu ägna mig åt att äntligen läsa David Eberhard´s "I trygghetsnarkomanernas land". Märker redan efter tjugotre sidor att det är en bok som passar mig utmärkt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: