Affärsracet i Anderstorp

Har tillbringat dagen i Anderstorp på Affärsracet. Jätteroligt att se så många pigga företag på plats.  Startade besöket med en rolig intervju i Sveriges radio. Journalisten hade problem med utrustningen, men fyndig som hon var hade hon själv ”tjuvkopplat” ihop en egen variant med hjälp av sin bandspelare. Det fungerade bra, men det är första gången jag gör en intervju i bakluckan på en bil. Innovativt gjort och just innovation är ju också något som kännetecknar denna regionen.

INtervju Anderstorp

På Affärsracet hade arrangörerna förväntat sig ungefär hundra företag, det blev dubbelt så många. En otroligt viktig signal om tro på framtiden. Man känner verkligen av den berömda ”Gnosjöandan”. Deltog i en debatt tillsammans med bl a Urban Bäckström från Svenskt Näringsliv och Anna-Stina Nordström från Företagarna. Träffade också många kommunalråd i regionen som har bildat ett nätverk tillsammans där de försöker lösa problem och underlätta för fler företag.

Affärsracet

Fick också prova på banan i Anderstorp då jag fick en åktur med Ingvar Mattsson i hans nya Porsche som han använder för tävlingar i Carrera Cup. Fantastiskt duktig förare och fin bana!

Avslutningsvis passade jag också på att träffa riksdags, landstings och kommunala moderater i regionen och prata kommande EU val. Sitter nu i bilen på väg hem. Imorgon bär det av norrut, till Sundsvall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: