Brommaplan Tensta Rinkeby

Startade dagen med kampanj på Brommaplan imorse tillsammans med Bromma och Ekerömoderaterna. Vi delade ut information om oss, godis och fröpåsar i flygande fart.

EP-val_Brommaplan

Fortsatte sedan till Tensta och mötte kampanjbussen med flera glada moderater.

Blev inbjuden på fika, turkiskt te,  hos Anatoliska mångkulturella föreningen. Där var det ett tjugotal personer som samlats. De var jätteglada över vår starka ståndpunkt när det gäller att få med Turkiet i EU.  Carl Bildt hade nyligen synts i turkisk TV om detta. Ännu gladare var de över statsministerns besök i Turkiet i deras egen hemby. Det var världens bästa PR för Moderaterna.

Innan vi gick vidare blev jag inbjuden till Tensta träff för att tala om EU och islam någon gång i höst. Det ser jag fram emot.

Alla lovade att gå och rösta på valdagen, de tyckte det var en högtidsdag på söndag när man får rösta. Önskar att fler tänker så.

Tensta1

Efter Tensta var det dags för Rinkeby tillsammans med Gunnar Hökmark och kampanjbussen. Vi delade ut information till många även där. En sak vi borde ta tag i är information på olika språk. Vi hade bara broschyrer på svenska med oss idag. Skulle behövas på flera andra språk också om vi verkligen vill nå fram till alla.

One Response to Brommaplan Tensta Rinkeby

  1. Ola skriver:

    Fint med bilder i texten så där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: