Libyen och Tunisien

Har varit på resa sedan förra helgen i Libyen och Tunisien tillsammans med en företagsdelegation. Mer kommer om detta i en intervju i helgen. Visar en bild nedan så länge på besök i Tunisien där det var väldigt varmt som synes.

Tunisien

Igår var jag i alla fall hemma igen och deltog på regeringssammanträdet med efterföljande rapport om ordförandeskapet. Flera av oss har under senaste tiden lett möten i Bryssel eller på annan plats och hade en hel del att berätta. Själv redovisade jag senaste från KKR i Bryssel och bekymret med att hitta datum för ett Euromed handelsministermöte under hösten. Kan den ena parten, kan inte den andra… vi får väl se om det lyckas så småningom.

Under eftermiddagen hade jag ett intressant möte om vårdexport till Irak. Flera företag ligger i startgroparna för att skriva kontrakt med irakierna. Vore fantastiskt om det lyckas.

Träffade också svenska Rädda Barnen och blev informerade om deras arbete med CSR frågor i Kina. Hoppas på att kunna besöka dem på plats senare i höst i samband med toppmötet mellan EU-Kina.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: