Gröna protektionister

Skriver idag i Aftonbladet om grön protektionism driven av miljöpartiet. Vulkanaskan är ett tydligt exempel på vad som händer på kort sikt med internationell handel när transporter stoppas. Även centern går ut i denna fråga och belyser den ur olika vinklar.

Mp kontrar med att det är desperat.

Jag kan snarare uttrycka att ordet desperat passar perfekt in på beskrivningen av det röd gröna förslaget om folkomröstning angående Förbifart Stockholm. Ska bli spännande att se hur många fler desperata folkomröstningar som föreslås av vänsterexperimentet i andra knepiga frågor.

Annonser

2 Responses to Gröna protektionister

 1. Jesper skriver:

  Jag har en känsla av att nästa folkomröstning är er, och handlar om euron.

  Miljöpartiet vill inte avskaffa internationell handel. Att vi satte igång Eyjafjallajökull redan nu var däremot ett misstag från vår sida. Egentligen var tanken att utbrottet skulle komma först när flygberoendet var borta, som ett slags segergest.

  Det Centerpartiet gjort som kan tyckas desperat, är att hävda att Miljöpartiet vill förbjuda flyg i vissa delar av Sverige. Det är inte sant och dementerades. I brist på bevis valde Centerpartisterna att… framhärda!

  En smutskastningskampanj med andra ord. Om den faktiskt bottnar i desperation vet jag däremot inte, men det är ju inte otänkbart.

  Det är för övrigt kul att du bloggar här i oförtjänt skymundan. Tummen upp! 🙂

 2. […] på Liberati, länk här; Dick Erixon; Johan Hedin; Mark Klamberg; Per Ankersjö; Raymond Svensson; Ewa Björling… Bild lånad från folkpartiet som kanske står för en mer genomtänkt valfrihetsagenda än […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: