Dagens priser

Vaknade i morse med en fortsatt förkylning och en kraxig röst som skulle hålla för att tala vid två prisutdelningar idag.

Kom dessutom på sent igår kväll vid läggdags efter en lång dag i Bryssel att det var min tur att ha med fika till jobbet. Tack vare min man och gulliga dotter lyckades jag ha med hembakta muffins som uppskattades. Vad gör man utan en toppenfamilj?

Första prisutdelningen var tillsammans med Swecare som hade årsmöte och delade ut pris till årets bästa företag i deras kategori Swecare Export Award. En viktig bransch för Sverige och en av våra snabbast växande exportsektorer. Under 2009 var läkemedel en av de få växande varuexportsektorerna.

Sedan direkt vidare till Global Award for Entrepreneurship Research 2010 som är ett stort pris på 1 Mkr, till stor del tack vare Rune Andersson.

Därefter genomgång inför nästa veckas utlandsresa tillsammans med företag. Förbereder nu morgondagen som innebär fortsatt framtidsjobbturné till norra Sverige, eller rättare sagt mitten av Sverige i morgon och norrut på fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: