Bröllop

Alla börjar hämta sig så smått efter bröllopet. Intensiva dagar med annat fokus än vanligt. Mycket prat om klänningar, frisyrer och smink före, under och efter bröllopet.

Under fredagen var jag tillsammans med övriga regeringen i stadshuset för att gratulera Victoria och Daniel. Alla kommunalråd och många från landstingen var också där. Direkt därifrån för snabbt klädombyte på UD innan det var dags för bussfärd ut till Skeppsholmen där regeringen var värd för en middag. Trevligt bordssällskap och god mat innan det bar av med buss igen, denna gång till Konserthuset och en fantastisk konsert. Inte ett öga var torrt när barnen sjöng för Victoria och Daniel. Kvällen avslutades med en mottagning som kungen ordnat.

Nästa morgon var det upp med tuppen och besiktiga bilen 07.00. Sedan till kyrkan för vigsel och middag och fest hela natten. Victoria var såå vacker i världens finaste klänning och Daniel höll ett otroligt fint tal. Jag satt tillsammans med Daniels vänner till middagen och jag lovar att alla runt bordet fällde några tårar när han talade.

Efter middagen var det uppträdande av Carola och senare Per Gessle. Vickning framåt natten fick avsluta kalaset för vår del. Då var det fortfarande full fart med utomhusdisco på Gustav Adolfs torg.

På söndagen var vi fem statsråd som åkte med Götheborg ostindiefararen från Skeppsholmen till Stavsnäs. Fint väder och glada människor. Fick också prova på lite klättring tillsammans med en intervju däruppe i luften.

En helg som går till historien!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: