Måndag i Almedalen

Var redan igår inne i Visby och lyssnade till statsministern Fredrik och hans fantastiska tal. Aldrig sett så mycket folk i Almedalen någon gång tidigare. Var också med en stund på utfrågningen av Fredrik som lars Adaktusson ledde. Åkte sedan hemåt till södra delen av Gotland igen.

Tidigt upp i morse och bilade upp till Visby igen. Började dagen med seminarium tillsammans med Företagarna om vad vi gör för att öka andelen små företag som exporterar. Flera deltagare i den stora exportfamiljen var med. Almi, EKN, SEK, Exportrådet och Swedfund. Kul event som var välbesökt.

Fika efter detta med unga företagare som ville höra om min framtidsjobbturné.

Efter lunch var det dags för seminarium med IVA om innovationsklimatet. Föreställningen gick av stapeln i landshövdingens trädgård och det var proppfullt med folk. jag som trodde att om det är närmare 1400 event denna vecka blir det för mycket, men så verkar inte vara fallet. Kul att prata innovationer och många välkända forskar ansikten i publiken.

Direkt från innovationer till prisutdelning av årets sociala kapitalist som i år är Sophie Stenbeck. Pontus Schultz höll i evenemanget med den äran (gröna skor istället för röda nu på sommaren) och frågade också ut mig om hur regeringen jobbar med CSR frågor. Efter en lång promenad med onda fötter i träskor genom Visby var det dags att åka hem för idag. Återkommer i morgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: