Moské i Skärholmen

Var igår och kampanjade på Brommaplan. Träffade alltid lika glada Andreas Berglöf som gör sin första valrörelse och är superengagerad. Kul, vi har tidigare träffats mycket när det gäller HIV frågor där han också har stort engagemang.

På kvällen besökte jag en liten källarmoské i Skärholem och träffade fantastiskt trevliga människor. Vi satt och pratade mycket längre än vad som var tänkt, men så blir det ibland när det är intressant. De hade också många frågor till oss om allt möjligt från stöd till trossamfund, arbetsgivaravgifter (flera av dem egna företagare), skillnader mellan jobb och bidrag (som de tyckte skulle  vara större) och utländska universitetsstudenter och forskares möjlighet till att stanna i Sverige efteråt för att jobba. Flera forskarstudenter från Pakistan var också med och diskuterade. Vi behöver verkligen fler civilingenjörer i Sverige så det är en ytterst relevant fråga.

Jag fick också smaka pakistansk mat som var jättegod. Så god att jag bad om recept och ska försöka mig på att laga en rätt hemma i kväll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: