Gunnar

Vid dagens regeringssammanträde beslutades att min statssekreterare Gunnar Wieslander övergår till statsministern och där efterträder H-G Wessberg.

Först och främst stort tack till H-G för allt han har gjort för mig som statssekreterare under hösten 2007 när jag var ny som statsråd, och sedan i sin roll hos Fredrik Reinfeldt under tre år. Fantastiskt bra jobbat!

Sedan vill jag säga Grattis till Gunnar och statsministern! Det kommer att bli väldigt bra.

Under sammanträdet påpekade statsministern också med ett leende att detta var andra gången han rekryterar min ss. Flera andra undrade med ett skratt vem jag ska skaffa nu i plantskolan. Någon som Fredrik kan tänka sig i framtiden eller?

Just nu ska vi glädjas åt att det är fulltaligt och fungerande i SB och sedan börja tänka på en efterträdare till min stab. Allting löser sig.

Frågestund i riksdagen på eftermiddagen. För min del handlade det om EU-patent, snus och om svensk export. Carina Adolfsson Elgestam frågade om utvecklingen av svensk export och var lika engagerad som vanligt. Alltid roligt att prata och debattera med henne, en duktig socialdemokratisk näringspolitiker.

Ikväll har jag varit på Café Operas 30-årsjubileum tillsammans med maken. Riktig nostalgikänsla från 80-talet då vi besökte denna plats ofta, till skillnad från hur livet är idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: