Pärmlösa samhället

Just skickat ut mitt nyhetsbrev, det fjärde i ordningen.
Igår var det dags att välkomna två nya medarbetare i gruppen. Helena Storm som kommer som ny samordnare och dessutom Joakim Larsson som ska vikariera som press sekreterare.
Försöker också lära mig nya paddan (Ipad2) med alla dess delar för att slippa bära på en massa pärmar och papper i fortsättningen. Går hyggligt framåt, men den del kvar att vänja sig vid ändå. Knepigast blir var man ska göra egna anteckningar någonstans.

Träffade Ann Olivecrona igår som var hemma från Afrika för att fira högtidsdag och ge ut en ny bok ”Mitt i Afrika”. Känner ingen annan som är så engagerad i att skydda utrotningshotade djur. Snart åker hon tillbaka till sina skyddslingar, chimpansbebisarna igen. Kul att ses och hinna prata lite om vad vi kan göra för att det ska bli bättre kontroll i tullen i de länder som just nu har den här typen av vidriga smuggling.
Håller nu på att packa inför nästa resa till Schweiz och Bilderbergkonferensen, ska bli mycket intressant.

One Response to Pärmlösa samhället

  1. Simon Ask skriver:

    Vad fick du höra på Bilderberg-konferensen? Censurera internet, driva upp oljepriset, hetta upp kriget i mellanöstern och fortsätta i Libyen tills 2012? Vore kul om du kunde berätta något!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: