Sölden

Flyg från Helsingfors till Innsbruck igår kväll och efter en stunds bilfärd kom jag till slut till Sölden och dotterns slalomträningsläger under novemberlovet.

Underbar dag idag med sol, snö, goda vänner och fantastiskt att få åka skidor på glaciären i Tiefenbach redan i oktober. Livet fokuserar runt slalomkäppar, köra på kant, värkande benhinnor, hårdhet på pjäxor, och 89 eller 90 graders slipning på skidkanterna.

Olika landslag är här och tränar inför säsongen. Har idag träffat skidåkare från Canada, Sverige, Österrike och USA. Helt andra diskussioner jämfört med vardagen.  Slipning av kanter och valla före gemensam middag med barn och vuxna. Inte ett ord om finanskris som jag följer via mobilen.

Långt samtal med UD under kvällen om  framtida möten, finanskris och hur vi bemöter detta i vår svenska export. Sverige står fortfarande väl rustade i det turbulenta skede som internationell finansmarknad befinner sig i just nu.

I natt ska det bli snö, mycket snö. Upp tidigt 6.15 med rejäl frukost, på med snökedjor på bilen för att kunna vara tidigt i backen och utnyttja lössnön. Förhoppningsvis en alldeles underbar dag imorgon också..

2 Responses to Sölden

  1. Larry skriver:

    Stort mod! Ya know…

  2. Larry skriver:

    Modigt, skrev jag det?
    Lös-snö osv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: