Kandidatutbildning

Har idag mest ägnat mig åt internt arbete på UD med veckoberedning och annat smått och gott. Ikväll gick så kandidatutbildning steg 2 av stapeln för alla moderater som kandiderar till kommun, landsting och riksdag.

Först ut var Sofia Arkelsten som pratade miljöpolitik. Hon är både duktig, pigg och glad. Den som inte gillar vår miljöpolitik efter hennes anförande är inte född!

Efter kaffepausen talade Filippa Reinfeldt om sjukvårdspolitiken. Tydlig politik, intressanta tankar och framförallt bra information om hur mycket bättre det faktiskt blivit. I pressen tenderar det mestadels att skrivas om det som inte fungerar.

Avslutningsvis så Christoffer Järkeborn om vår politik för bättre trygghet och färre brott. Bra info, men han hade det lite tuffare eftersom det blev konkurrens  med syrebristen i landstingssalen som var fylld av mer än 200 moderater sedan ett par timmar.

Imorgon är det dags för en ny tripp till Göteborg och tala om vårdexport. Denna gång stannar jag hela dagen till skillnad från förra veckans blixtbesök. Imorgon kväll blir det middag med Cathy Ashton som kommer till Stockholm inför EU – Ryssland toppmötet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: